ROYAL MED

ROYAL MED Genieten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1210 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Med. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2022 om 12:05 Lekker!!!
17 jul 2022 om 23:43 Altijd vers en lekker eten ....
14 jul 2022 om 20:08 Altijd lekker en top service!
9 jul 2022 om 2:19 Zeker voor herhaling vatbaar
8 jul 2022 om 21:25 De vis smaakte zoals we gewend zijn prima en de bezorging was supersnel. Een aanrader.
3 jul 2022 om 22:06 Ik bestel al sinds ze op thuisbezorgd zijn. Altijd heerlijke warm eten & super snel bezorgd.
3 jul 2022 om 18:10 Quite a small portion for 17 euros (excluding delivery). taste wasn't great either, this place is supposed to be a restaurant but it tasted really as cheap fast food. I bet half of the meat was re-heated. Lastly I ordered rice but I got fries as side
29 jun 2022 om 19:32 Lekkerde gegeten deze keer smaakloos jammer.
27 jun 2022 om 8:26 Eten is koud en vies.vlees leekt wel een steen.knoflooksaus stinkt en leek wel chemische troep ik ging bijna overgeven Zonde voor mijn geld.
26 jun 2022 om 16:43 Alles top, smaak, hoeveelheid, en warmte.
24 jun 2022 om 19:19 Vers, smaakvol top! Wij hebben heerlijk gegeten :)
21 jun 2022 om 23:11 Eten was heerlijk!