ROYAL MED

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1614 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Med. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 17:27 Lamsshoarma was vooral kalkoenvlees!
17 feb 2024 om 23:08 Heerlijk als altijd! Vers, mals, goed op smaak.
17 feb 2024 om 20:00 Lekker!
6 feb 2024 om 22:35 Eten is heerlijk. Goed verzorgt en de smaak is super. Ik eet alleen bij hun.
20 jan 2024 om 19:07 Niet normaal goed en lekker. Netjes verpakt.
19 jan 2024 om 22:26 Bezorging was snel en top! Garnalen waren echter koud… normaal gesproken heel erg lekker. Nu een beetje teleurstellend.
18 jan 2024 om 21:18 Royal med. service is geweldig en het eten is verrukkelijk! Hele vriendelijke bezorger kwam en belde bij netjes op ( mijn bel is stuk). Je ziet dat de service bij hun voorop staat. Ik zou niet eens meer ergens anders willen bestellen! Bedankt!
14 jan 2024 om 23:45 Heerlijk gegeten voor een prima bedrag (tegenwoordig)! Bezorging was sneller dan ik had verwacht op de vrijdag avond! En altijd vriendelijk.
10 jan 2024 om 22:44 Top eten, heerlijk!
6 jan 2024 om 18:01 Bestel het vaak thuis, Altijd vers, heerlijk en netjes op tijd, wordt nu wel ontdekt, maar is nog vrijwel een van de ‘best keep secrets’ uit NoordEn oh ja, schappelijk geprijsd, wat wil je nog meer?