ROYAL MED

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1681 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Med. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 21:37 Heerlijk shoarma schotel met knapperige frietjes en salade
19 jul 2024 om 19:50 Mix grill schotel, 1 pers. & vissoep. Alles was heerlijk. Heel veel vlees. Hou ik van. Vissoep ws super. ckr 1 aanrader. Vr my ws ht niet pikant. G1 druppltje peper. Zeer ckr weer 1x bestellen.
19 jul 2024 om 19:46 Royal fish mix mt patat & vissoep. RFM was lekker op de paar stukjes vis na.Ik vond d witvis & Sepia niet lekkr.D rest ws heerlyk. Vissoep ckr 1 aanrader. Super.Vr my ws ht niet pikant. G1 druppltje peper. Zeer ckr weer 1x bestellen.
14 jul 2024 om 14:37 Snelle bezorging, prijs is goed en eten is super lekker! Alleen zijn ze mijn sprite vergeten..
11 jul 2024 om 22:06 Het eten was lekker warm en zoals altijd heerlijk !! Bezorger was heel vriendelijk. Il heb hier vaker besteld, altijd goed !! Ik raad ze aan !
11 jul 2024 om 19:59 Kort krachtig heerlijk lekker
10 jul 2024 om 17:53 Zoals altijd op tijd en heerlijk
6 jul 2024 om 15:06 Tajine gehaktballetjes was heerlijk! Frietjes lekker knapperig, Harira was ook lekker.. Couscous viel deze keer wat tegen vandaar 1 ster minder.
4 jul 2024 om 10:33 Het duurde 2 uur om aan te komen, dus de friet was vochtig en het vlees koud. Ik hield van de plek, maar ik denk niet dat ik opnieuw zal bestellen.
29 jun 2024 om 16:39 Heerlijk gegeten! Had van alles wat besteld, omdat ik niet zeker wist wat ik zou lusten, maar alles was super lekker. Ook niet onbelangrijk en nog warm!
28 jun 2024 om 23:34 Altijd goed prijs-kwaliteitverhouding. Oprecht en smaakvol.
26 jun 2024 om 20:56 Ik had er meer van verwacht.....